Balaton
Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Hírek
Ajánló
Sok vagyok
Bíró Lajos
Pofátlan ínyencségek, botrányos finomságok - 153 recept a Bock Bisztró séfjétől.
Hírek
2017. November 7.
Márton nap a Bock Balatonban
November 8. és november 12. között Márton napi liba ételekkel és újborokkal várjuk vendégeinket! Tovább

Borvacsora Szepsy Istvánnal

Dátum: 2015. november 28. szombat
Kivételes esemény a Bock Bock Bisztró Balaton és Festetics Helikon Taverna Pince szervezésében!

2015. november 28-án Szepsy István, a mádi borászlegenda először Vonyarcvashegyen!

A pincészetről:

,,Családunk az 1500-as évektől termel Tokajban borokat, amikor az aszúbor készítése is elindult, így a család és a bor történelme, élete elválaszthatatlan egymástól. A mai generációk büszkék elődjeik teljesítményeire, melyek őket is ösztönzik, hogy méltóvá váljanak a feladathoz. Célunk a lehető legjobb minőségű szőlő megtermelése a dűlőkben, kompromisszumok nélkül. Ezért is választottuk a magasan fekvő, köves talajú, meredek lejtőjű dűlőket, idős szőlőtőkékkel – az átlag életkor: 40 év feletti. Szelektáljuk a kis-, laza fürtű Furmintot főleg a mádi területeken, ugyanakkor a termőhely megismerés vágya további területek felfedezésére is ösztönöz Bodrogkeresztúr, Tarcal, Mezőzombor, Rátka és Tállya községekben is."

Forrás: szepsy.hu

MENÜ:

Üdvözlő falatkák és meglepetés welcome drink


Füstölt kacsamellbe göngyölt libamáj terrine dressinges salátaválogatással
Szepsy – Szamorodni 2012

Harcsa Hadick módra
Szepsy – Furmint „Hasznos” dűlő 2013

Borjúszűz sült mazsola krusztáddal, sabayonnal és arancini-vel
Szepsy – Furmint „Szent Tamás” dűlő 2013

Rákóczi túrós
Szepsy – Aszú 2008

A borokat maga a világhírű borász, Szepsy István mutatja be.

Ár: 16.900,- Ft / fő

Időpont: 2015. november 28. szombat 18:00
Asztalfoglalás: +36 83 348 004 vagy info@bockbisztrobalaton.hu
Az est folyamán zenél a Babos & Piller jazz duó.

SZÁLLÁST IS FOGLALOK!