Balaton
Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Hírek
Ajánló
Sok vagyok
Bíró Lajos
Pofátlan ínyencségek, botrányos finomságok - 153 recept a Bock Bisztró séfjétől.
Hírek
2019. December 6.
Karácsonyi túlélőcsomag
Karácsonykor sem kell lemondania a Bock Bisztrós ízekről!
Kerüljön az ünnepi asztalra otthon is a kedvenc halászleve vagy egy ízletes libamáj, mi megfőzzük Ön helyett! Tovább

Évzáró borvacsora a Bock Pincével

Szeretettel várjuk évzáró zenés borvacsoránkra a villányi Bock Pincészettel 2019. december 7-én, szombaton 18 órára a Festetics Pincébe!

Jöjjön el év végi borvacsoránkra, pihenjen egyet még az ünnepek előtt! Akár párjával, akár baráti társaságban érkezik, a 2019-es év méltó lezárásában lesz része finom ételek és nemes borok társaságában különleges atmoszférájú 200 éves pincénkben!

Hagyományainkhoz híven, immár 6. éve, az év utolsó borvacsoráján is a nagy, robosztus boroké, Bock József pincészetéjé a főszerep!
A 4 fogásos menüt Ács István, a Bock Bisztró Balaton séfje készíti, míg gyertyafényes pincénket örökzöld melódiák zengik be.

Borvacsora menü:
Welcome drink: Bock Rosé 2019

Hideg előétel:
Tóti sonka, gyöngytyúk céklával
Bock Szent Márton bora 2019

Leves:
Harcsagulyás
Bock Kadarka 2018

Főétel:
Párolt vaddisznónyak, lilakáposzta, sárgaborsó
Bock 70+2017

Desszert:
Csokoládé gesztenyével, meggyel
Syrah 2016

Sajttál
Bock Villányi Franc Ördögárok Selection 2014


Szálláscsomagunk a borvacsorával azonos helyszínen lévő Zenit Hotel Balaton****-ban már foglalható a szálloda weboldalán és közvetlen elérhetőségeinken: FOGLALÁS/ÉRDEKLŐDÉS

A borvacsorán való részvétel díja nem a Zenit Hotel Balaton szállóvendégei részére: 13.900,- Ft / fő.

Mail: info@hotelzenit.hu vagy info@bockbisztrobalaton.hu
Tel.: +36 83 300 101

Szeretettel várjuk!