Balaton
Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Hírek
Ajánló
Sok vagyok
Bíró Lajos
Pofátlan ínyencségek, botrányos finomságok - 153 recept a Bock Bisztró séfjétől.
Hírek
2017. Február 15.
Borvacsora Mészáros Pállal
Exkluzív borkóstoló és borvacsora Mészáros Pállal, az ,,Év Bortermelője Magyarországon 2016" cím nyertesével 2017. március 18-án, szombaton! Tovább
2017. Január 19. Fergeteges Farsang
2016. December 16. II. Vince Napi Borparádé
2016. December 6. SZILVESZTER 2016

Exkuzív master class & borvacsora ifj. Szepsy Istvánnal

2016. november 26.

A ,,Magyarország Legjobb Fehérbora 2016" és ,,Magyarország Legjobb Édes Bora 2016" cím tulajdonosa, a Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet idei utolsó megjelenése itthon!

Részletek:

Master Class kóstoló sor (vacsora előtt):
1. Mád Furmint 2015
2. Nyulászó Hárslevelű 2015
3. Dongó Furmint 2015
4. Percze Furmint 2015
5. Szent Tamás Furmint 2013
6. Nyulászó Szamorodni 2013
7. Birtok Szamorodni 2013

Borvacsora menü:
- Kacsamáj terrine borzselén – Mád Késői szüret 2014
- Fogas mézes pomelóval, káposztával – Nyulászó Hárslevelű 2013
- Sertésszűz almával és blinivel – Szent Tamás Furmint 2012
- Hagyományos vargabéles – Dongó Szamorodni 2013

A borkóstolón és borvacsorán való részvétel díja: 16.900,- Ft / fő
Regisztráció: info@hotelzenit.hu
Regisztráció + szállásfoglalás: http://www.hotelzenit.hu/hu/zenit_hotel_balaton_wellness_szalloda/ajanlatok/borvacsora_szepsy_istvannal

Röviden a pincészetről: ,,Területeinket az 1700-as évek dűlőklasszifikációjától a borvidék legjobb termőhelyeiként tartják számon. Elsősorban Furmint fajtával dolgozunk, mely egyike a világ legnagyobb potenciállal bíró fehér szőlőfajtáinak.A Szent Tamás Szőlőbirtok és Pincészet főborásza ifjabb Szepsy István, 18. generációs borász, irányításával tizenegy dűlőben dolgozunk, melyek nagy része Mádon található."