Balaton
Vonyarcvashegy, Helikon u. 22.
Hírek
Ajánló
Sok vagyok
Bíró Lajos
Pofátlan ínyencségek, botrányos finomságok - 153 recept a Bock Bisztró séfjétől.
Hírek
2019. Március 8.
Pezseg a Balaton! I. Tavaszi Borparádé és Zalai GasztroParty
2019. április 6. szombat

Itt a tavasz, pezseg a Balaton!

Sok szeretettel várjuk I. Tavaszi Borparádé és Zalai GasztroParty rendezvényünkre!
10 pincészet, valamint zalai éttermek és termelők részvételével zajló bormustra, színes koncertek, tavaszköszöntő bormuri a Bock Bisztró Balatonnal azonos helyszínen lévő Festetics Helikon Taverna Borászati és Gasztronómia Kiállítótérben és rendezvényközpontban! Tovább

Horvát gasztronómiai est

Gasztro Utazás Dél-Horvátországon át

Egy különleges gasztro utazásra invitáljuk Önöket a meseszép Adriára, majd Dalmáciába.
A horvát gasztronómia felfedezésében segítségünkre lesz a fantasztikus szakács, Aleksandard Džaja, a zágrábi Korkyra éttere séfje és két kitűnő borász Dubrovnik környékéről, Monika Prović és Željko Ledinć.

Az autentikus horvát hangulatról a nagykanizsai Tambura Zenekar gondoskodik.

BEVEZETŐ – DALMÁT ÍZELÍTŐ
Borajánlatunk: Prović Livija, Zlatarica 2015
Dalmát sonka és sajt
Garnélarákok rukkola saláta ágyon
Polipsaláta korculai módra
Marinált szardella
Szardíniák „savuru” öntettel

ADRIAI FOLYTATÁS
Borajánlatunk: Prović Chardonnay 2015
Friss osztrigák
Tengeri halleves
Ördöghal bormártásban zöldséggel és gnocchival

FEKETE RAPSZÓDIA
Borajánlatunk: Prović Modrič, Merlot-Cabernet Reserva 2011
Fekete rizottó tenger gyümölcseivel

ZRNOVSKI TÁL
Borajánlatunk: Ledinić Plavac mali prestige 2009
Marhafilé Dél-horvát gyógyfüvekkel zrnovski tésztával

ÉDES BEFEJEZÉS
Borajánlatunk: Ledinić Plavac mali selekcija, 2010
Szentjánoskenyérfa torta
Klašun

A programon való részvétel díja: 20.000,- Ft / fő.
Asztalfoglalás: info@bockbisztrobalaton.hu
Szobák korlátozott számban még foglalhatók: www.hotelzenit.hu

Legyen részese Ön is ennek a különleges eseménynek!